Sunday 20 November 2011

lost!

Laup2eva 6htu 19.11.2011

Alison ja Allan l2ksid Jackie synnale ja sain auto enda kasutusse.
K2isin Wendy's'est l2bi ja neelasin 10 minutiga alla yhe Dave's hot n juicy 3 pihviga quarterpounderi. alko poest ostsin Baileyse pudeli. Kysiti IDd. kuna Estonia on ikka paljudele tundmatu, v6eti sahtlist v2lja mingi manual kus on kogu maailma riikide ID-kaartide ja juhilubade pildid. Aa there it is - Estonia!
vaikselt hakkas seest keerama. Hiigelburks hakkas vist eelmise p2eva staffi v2lja pressima. p66rdusin korra koju, et hullemat ennetada.
siis m6tlesin, et v6taks ette teekonna, mis j22b tavalisest rutiinist kaugemale.
t6mbasin endale filmi "Drive" retro fiilinguga muusika ja asusin 6htupimeduses teele, nautides igat biiti mis makist tuli.
cruise'isin vaikselt l2bi Hamiltoni. V6rreldes Dundas'iga oli se linn suht r2pane. Linna peatee ol vist 5 realine ja yhesuunaline, mitte nagu Tallinnas, kus k6ik suured teed on kahesuunalised (ehk, et saab sama teed pidi tagasi navigeerida). Nii et tagasi p66rdumiseks pidi natuke man66verdama. tegin siis yhe ja teise vale p66rde ja olin omadega juba linnast v2lja s6itmas kusagile Mountain area'sse.
Esialgne plaan, mis mind eeloleval teel rahustas oli, et saan auto kindalaekas oleva GPSiga alati tagasi, (sest need linnasisesed 2 v6i 3 tasemelised yles6idud,  mis hargnevad viide erinevasse tundmatusse suunda, k2ivad igale mitte-kohalikule yle m6istuse) nurjus t2ielikult kui avasin kindalaeka ja avastasin, et GPS mis tavaliselt seal peaks olema, polnud enam omal kohal. Vaadates sealt m2en6lvalt all olevat 6htust elektrivalgust t2isolevat linna v6rgustikku, tuleb tunnistada, et kerge paanika ja hirm l6i korraks sisse. v2ikse iroonia lisas olukorrale ka just sellel hetkel makist tulev lugu, milleks oli Magnetic man feat. John Legend - GETTING NOWHERE.  (true story, no joke)
Hakkasin siis kuidagi autonoomselt l2bi tundmatuse tagasi navigeerima. yhel hetkel olin kusagil vaikses pimedas creepy's peaaegu nagu mahaj2etud t66stuslikus piirkonnas - ymberringi "metall-torustik-ehitised". yhtegi teed ei tunne ega tea mis kuhu viib. tegin paar tiiru "ringi-ratast"....ja 6NNEKS, teadmata kyll kuidas, aga kuidagi olin yhel teel, mis "tundus" olevat 6ige ja j2rgnesin autodevoolule. vaikselt ilmusid tuttavad kohad, mis sarnanesid sygaval m2lusoppides olevatele kujutistele ja veeresin nende j2rgi  koju.

P.S
hea, et ennem kodus vetsust l2bi k2isin....oleks v6inud ju hullemini l6ppeda :D

No comments:

Post a Comment