Thursday 1 September 2011

...enne minekut

   Alustame siis m6tetest ja syndmustest, mis leidsid aset viimased p2evad enne kanadasse tulekut.
Pikemat aega oli juba kavandatud 13. augustile aasta 2011 2rasaatmispidu, kuhu olid kutsutud l2hedasemad s6brad ja perekond. Kylaliste nimekirjas oli oma 35 inimest.
Eesm2rk oli pidada yritus p2eval, et saaks p2ikse k2es chillida ja lobiseda. Olenemata sellest, et peo alguseks oli m22ratud kella aeg umbes 14, tulid kylalised 18 paiku.
    Suured t2nud emale, Krislinile ja Jannele kes toidu valmistamisega kaasa aitasid.
T2nud ka isale, kes viimastel minutitel aia v2rvimisega l6petas, et kylalised saaksid v2rskelt v2rvitud aeda sisse s6ita.
    Menyyd ei ole v2ga m6tet laialt lahti seletama hakata. mainimist v22rib kyll hea tort, mida osad tahtsid p2rast kaasa veel v6tta ja "punch", mis sisaldas endas marjakompotti, 4 L siidrit, 1 shampust ja Liiter viina, aga maitses nagu limonaad!
 Kohale j6udis j2rgmine rahvas:
Janne, Raimo, Katrin, Krislin, Kaarle, Anneliis, Kaarel, Allar, Urve, Siim, Kaido, Marit, Sten, Riina, Annika, Irmeli, M2rt, Ivar, Martin, Elin, Heiko, Villi, Kristjan, Kerli, Ema, Isa, Raul koos oma kaaslase ja Rolandi ja Steveniga ning T6nu oma kaaslase Eglega, kes j6udsid p2ris 66 hakul, s6ites kohale Tartust vms.
Kuna kohale tuli 30 inimest siis on ju teada, et nii suurt tyhja kylmkappi ei ole kellelgi kodus seina 22res seismas, otsustasime panna k6ik joogid mullivanni.
    6htu edenedes kui inimesed hakkasid kergelt jokki j22ma, hakkasid need huvitavad lood tulema. N2iteks jutustas Karp kuidas naiste riiete valik kaubamajades on kordades suurem kui meestel. alustades tussukatetest l6petades tissi-, ylakeha katete ja kardina katetega. Samuti tahtis ta endale saada vanakooli teksatagi, millega teinekord laval soojalt r2ppida ja mille h6lma alla saaks kergelt veinipudeli 2ra peita ning teiselkorrusel rahus 2ra juua. Teadagi ei olnud j2rgmine hommik ilma robertite ja Jaakideta.
    Yle pika aja oli jooma peal ka "tavaliselt kainekas" Kaarel, kes kuidagi aru ei saanud mismoodi tal liikuvast k2est koguaeg jooki maha tilkus. Tahtis isegi poole liitrise rummi-koolaga magama heita (Aga kes ikka tahaks hommikul neid m6nusaid "arieliga-on-k6ik-v6imalik" plekke diivanilt v2lja pesta). Et rahulikult magama j22da,  oli vaja ka lasta telefonist natuke haard koor teknot :D.
    M2letamiseks mainimist v22rib ka Anneliisi pikk ylistav lugu Linkin Park'ist, kuigi l6pus tuli v2lja, et jutt k2ib reaalselt Limp Bizkitist ja nende uuest plaadist.
    Ega palju enam ei j6uagi jahuda. T2nud k6igile kes tulid ja kaasa aitasid meeldej22va yrituse loomisele. Naerda sai palju, mis seal enam ikka tahta!
    See you next year, eh? :)



No comments:

Post a Comment