Thursday 1 September 2011

...m6ned tunnid veel

...Tunnid enne 2ralendu k2isime veel perega endises vertigo t2nap2eval teada tuntud kui N9's. J6ime ja s6ime ning nautisime peaaegu yle linna ulatuvat vaadet. Teades, et lend l2heb hommikul kell 7 ja, et lennujaamas peaks olema kella 5 paiku siis oli vaja eelnevalt ennast yles ajada juba kella 4st. Sain vist magama 23 paiku, aga ega und v2ga polnudki. Kell 4 uurisin kiiresti veel viimased faktid kanada numbritest ja aadressidest ja oligi lennujaama poole minek. Ema veel ahastusest ehmatas,et kas kohalikele m6eldud suitsujuust kui kingitusena sai ikka kaasa pakitud. Lennukas siis tegime masinas Check-In'i 2ra kuna n2htavasti inimesi ei olegi selle t66jaoks enam vaja (Tulevikus veel tuleb robotite revolutsioon ja raha automaadid juhivad rynnakut :P). Turvaliususe m6ttes lasin oma kohvri pakkida t66stusliku toidukile sisse. J2rgnesid traditsioonilised kallistused ja edusoovid ja liikusin l2bi turvakontrolli, lehvitades veel viimasel p66rdel, enne terminali poole j6udmist.
Oodates pardale minekut m6tlesin lugeda raamatut mis s6brad olid kinkinud. "Eestlased...sellised nad ongi". Lugedes tundus, nagu olekski minust kirjutatud. Suht t2ppi on eestlaste iseloomustamisega pandud. Normaalne! :D
Esimene lend l2ks Mynchenisse, kus sai oodata oma 3,5h j2gmist lendu. Kuna lennuki boarding systeemis oli mingi mix-up siis lennu algus hilines oma 40 minutit. Kutsuti isegi nimepidi l2bi Intercomi laua 22rde.
Lennukis sain akna-22rse koha. See omakorda kujunes natuke "survet tekitavaks" kuna mu k6rvale sattus paarike, kes olid oma 80ndates ja kelle liigesed paistsid vajavat natuke kas glycosamiini tablette v6i Lioton geeli. K2te liigutused, istmes oleva touch screen teleekraani peal j2taks vahest isegi Michael J. Foxi varju. Mitte, et halvustavalt seda m6tleksin, eks isegi kunagi samasugune, aga no elu on selline.
Enamus aeg m66dus lennukis filme vaadates ja syyes pardal pakutavat praadi ja juues kohvi. Peale teist filmi kui olime omadega Islandi kohal hakkas vaikselt pitsitama fakt, et pole vetsus k2inud mitu tundi. vanurid k6rval magasid ja mina oma tagasihoidlikkusega ei tahtnud kohe neid yles ka 2ratada. m6tlesin oodata oma 20 minutit. vahepeal yks nendest 2rkas yles, aga m6tlesin vaadata veel oma filmi l6puni , et 2kki selle ajaga 2rkab teine ka yles. Aga yhel hetkel lihtsalt enam ei kannatanud v2lja ja pidin siiski lahtise suuga magava vanuri yles t6ukama. Pystit6usmiseks l2ks neil aega 2 minutit. Kui tahate v6ite ise proovida kuidas se v2lja n2eb. aga sai siis l6puks wc's 2ra k2idud ja tunne t2itsa broo. Enne maandumist sai veel yhe itaaliap2rase kana wrapi ja kohvi ning ees ootas Toronto Pearson Internationali immigratsiooni amet.
Andsin oma dokumendid, kysiti paar kysimust, anti t66luba ja 6eldi "You're all set". That was fast. k6ik se v6ttis ainult oma 5minutit. Kuigi eeldasin, et tuleb hull paberite m22rimine. Veel viimased sammud pikas koridoris, uksed avanesid ja Kanada saabuvate lendude terminal oli jalge all. Ees ootas kari v66raid n2gusid. Omad joped olid alles teel, et mind peale v6tta...
....j2rgmises loos hakkan lahkama erinevusi ja eluolusi.


No comments:

Post a Comment